Nederlands ( NL )
Franse taal lessen voor tieners

Cursussen Frans in Frankrijk voor 13- tot 17-jarigen  

classe de cours Adolescents PArc Imperial

>

All-in-programma in Nice voor 13- tot 17-jarigen

Zoals al honderden jongeren uit allerlei landen vóór jou hebben gedaan : gebruik je vakantie om Frans te leren op een prettige manier en maak bovendien kennis met Nice en een van de mooiste Franse streken, de Côte d’Azur !

Pasen, Pinksteren, herfst (onderdompeling in een gastgezin)
In deze perioden van het jaar volg je een cursus Frans (20 x 45 min of 28 x 45 min per week) op school in het centrum van Nice en verblijf je in een gastgezin - vol pension (lunch in de lunchruimte van school of lunchpakket). Groepen kunnen in een hotel ondergebracht worden.

Juli en augustus (zomerkamp voor 13- tot 17-jarigen) 
In de zomer vinden de lessen plaats op een school waar grotere aantallen leerlingen ontvangen kunnen worden. Je kunt kiezen voor verblijf in een gastgezin, maar we adviseren te kiezen voor een van onze zomercampussen. Deze gezellige plekken maken het makkelijker andere leerlingen te ontmoeten en hebben het grote voordeel dat je niet zo veel naar een andere plaats hoeft te gaan. De lessen zijn namelijk in de klaslokalen op de zomercampussen. Bovendien is er een heel praktische busdienst van school waarmee je naar het centrum kan tot middernacht!

basket avec animateur au Parc Impérial

In welke tijd je ook gaat, bij onze cursussen Frans voor jongeren kun je allerlei activiteiten doen zoals excursies, sporten en uitgaan; deze activiteiten worden elke week aangeboden en worden begeleid door jonge en dynamische activiteitenbegeleiders die je ook motiveren om Frans te spreken.

Met Azurlingua, een internationaal gerenommeerde school om Frans te leren, wordt je verblijf leerzaam en plezierig; door de mogelijkheid mensen te ontmoeten en andere culturen te leren kennen wordt je verblijf een onvergetelijke ervaring!

http://www.azurlingua.com/ados/ado.html
Tip !

Do the French test on our website before your arrival to find out your level, it will help you to discover your strengths and weaknesses, and tell your teacher what you hope to achieve when you have your first lesson.

 

Reasons to come to Azurlingua...


An extraordinary destination: The French Riviera.


All of our teachers are graduates from French Universities.


Our strong community guarantees quality and dynamism (Facebook, Twitter).


4000 people rely on us every year.

Azurlingua examination centre for the Sorbonne.


NEW : You have the option of paying in 2, 3 or 4 installments with no extra-charge


And many more
 
 
image image image

Join us on Facebook

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Wij zijn lid van
soufflecampus francecsnfla

Zij vertrouwen erop dat wij

centre d'examen SELFEE