Nederlands ( NL )
Begeleiding Kwaliteit label FLE

Officiele label "Qualité Français Langue Etrangère" (Kwaliteit Frans als buitenlands taal)

logo Français Langue Etrangère

>

In 2007, werd aan de school AZURLINGUA de label "Qualité FLE " toegekend.

Dankzij de hoge kwaliteit van zijn pedagogie, van zijn lokalen en zijn diensten (administratieve beheer, inschijvingen, accommodatie) is het een van de eerste franse taal school voor buitenlanders (FLE) in Frankrijk die deze label heeft ontvangt. 

Deze label is een aangegane verbintenis van de Franse staat via de Ministeries van het Nationale Onderwijs, van het Hogere Onderwijs en Onderzoek (Hogere Onderwijs Directie), van de Buitenlandse Zaken (Internationale Samenwerking en Ontwikkeling Directoraat-generaal) en de Generaal-delegatie van de franse taal en de talen van Frankrijk. Gezamenlijk hebben zij aan het CIEP de taak gegeven om een kwaliteits waarneming proces te uitvoeren van alle FLE centra (=Franse taal scholen) bevestigd op het Frans grondgebied.

Deze belangrijke stappen zullen voortaan de identificatie, herkenning en de bevordering van de onderwijs centra toestaan waarvan het taalkundig aanbod en diensten gegarandeerd aan de verwachte hoge kwaliteiten voldoen. Natuurlijk ondersteunt onze franse taal school deze aanpak die aan iedereen de mogelijk schenkt om in beste omstandigheden Frans te leren in Frankrijk.

http://www.azurlingua.com/label-qualite.htm

Over de kwaliteit ...

>

Interview met de directeur van de school : Jean-Luc Librati

Het jaar 2007 markeert de consecratie van uw professionaliteit aangezien de Azurlingua het label "Label Français Langue Etrangère" heeft ontvangt. Hoe word zo'n onderscheiding behaalt ?
Jean-Luc Librati - Wanneer wij Azurlingua hebben opgericht, in 1990, hadden wij een duidelijke idee van de doelen de we wouden bereiken: om een van de beste franse taal school te worden van Frankrijk. Jaar in jaar uit, hebben wij hard gewerkt aan de uitstekendheid van ons aanbod. Omdat wij dicht bij onze leerlingen zijn, was het mogelijk om hun verwachtingen en eisen te bepalen. Bij Azurlingua, trekken onze studenten voordeel van de beste werk omstandigheden om Frans te leren en verbeteren. Tevens, hebben wij het voorrecht om in een prachtige regio te zijn. Nice, Cannes, Antibes, Juan-Les-Pins, Monaco, Grasse, Saint-Paul de Vence, Saint-Tropez ... La Côte d’Azur is een droomachtige landschap !


Waarom hebben deze franse instellingen ervoor gekozen om een kwaliteit waarneming proces in te voeren van het Frans als buitenlands taal onderwijs ?
Jean-Luc Librati - De leerlingen die ervoor kiezen om in Frankrijk Frans te komen leren wensen evenveel om onze land en zijn gewoonten te ontdekken. Zij willen volledig profiteeren van hun verblijf, zonder zorgen of onaangename verrassingen. De label laat hun toe om vertrouwd een school te kiezen, en dus alle onderscheidingen te vergelijken. Kortom, misleiding is geen optie.

Maar op welke objectieve en concrete elementen worden de scholen beoordeelt ?

Jean-Luc Librati - Sets van kwaliteitscriteria werden opgezet zoals de inhoud en de diversiteit van de opleidingen, de kwalificatie van de leraren, de beschikbaarheid van het administratieve personeel, de belangstelling van de culturele programma's, de moderniteit van de uitrustingen, de aanpassing van de lokalen voor bedrijvigheid, en het comfort van de accommodatie plaatsen.
Het kwaliteitsmerkteken is een garantie, een bewijs van hoge kwaliteit. Omdat wij al klaar waren om zo'n onderscheiding te ontvangen, was het onnodig als bijgevolg om onze prijzen aanzienlijk hoger te maken. 


http://www.azurlingua.com/adultes/adultes.html

Tip !

Have in mind that our transfer service is cheaper than a taxi, we guarantee you a personal welcome and we will accompany you to your place of residence.

 

Reasons to come to Azurlingua...


Disposal for the very beginners.


A quality label awarded by the French Government.


Rates and "custom" packages that meet your expectations.


Partnerships with other institutions and Universities.

With 11 different levels of French, Azurlingua proudly offers you a tailored education.


NEW : You have the option of paying in 2, 3 or 4 installments with no extra-charge


And many more
 
 
image image image

Join us on Facebook

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Cours Professeurs

Stages pédagogiques

formation pour Professeurs

formations pour professeurs

Programme tennis Auron ou Nice

Jeu, set et Match

programmes tennis Nice pour adolescents

Cours de français + Tennis


Wij zijn lid van
soufflecampus francecsnfla

Zij vertrouwen erop dat wij

centre d'examen SELFEE