Nederlands ( NL )


image image image image


Franse taal school voor buitenlandse studenten op de Côte d'Azur : franse gastgezin (beschikbaar het hele jaar door)

>

Elke gast gezin is zorgvuldig gekozen op de basis van duidelijke criteria zodat wij jouw de beste omstandigheden kunnen geven om Frans te leren !

Beschijving
Naar Frankrijk gaan om Frans te leren en daarbovenop kiezen voor onderdak in een gastgezin zal voor jouw de beste manier zijn om dagelijks in aanraking te komen met de franse taal.  Een verblijf in een gastgezin is vaak ook de gelegenheid om de franse manier van leven en cultuur te ontdekken. Het is geen toeval als veel studenten vaak over hun "tweede familie" praten aan het eind van hun verblijf. Azurlingua kiest dus de gast gezinnen niet alleen op de basis van comfort en locatie criteria maar ook op de basis van wilskrachtigheid. Daarom is onze franse taal school zo zorgvuldig mogelijk in de selectie van zijn gastgezinnen.

Onderdak aanbod

  • Tweepersoonskamer, gedeeld met een andere leerling
  • Eenpersoonskamer ( Alleen op aanvraag / extra kosten)


Maaltijd bundel
Compleet pension inclusief ontbijt, lunch (picnic tijdens de uitstapjes), en avondmaaltijd.

Ligging van de famillie
Al onze families zijn gekozen in een geografisch zone zo dicht mogelijk bij de school ; wij doen er alles aan toe zodat je er gemiddeld ongeveer 10 minuten ten voet of via openbaarvervoer doet om op school de te zijn ; Bovendien, tijdens de avond tochten zorgen wij er altijd dat de leerlingen die het verst van de centrum wonen met onze eigen mini-bus weer terug naar hun gastgezin kunnen worden gebracht ; In tegendeel, als je zonder de school gaat stappen moet je op je wijze thuis komen ( Als je nog minderjarig bent heb je een schiftelijke toestemming van je ouders nodig om activtieten buiten de school te kunnen doen).

Aankomst/vertrek
De transfert voor minderjarige is inbegrepen in de prijs maar als je geen transfert wilt regelen is de ontvangst op zondag vanaf 18 uur. Van het gastgezin  krijg je het reglement en de sleutel van het huis; deze moet op de zaterdag van je vertrek op het allerlaats om 10.00 uur verlaten zijn. 

Vervoer van en naar het vliegveld / treinstation
Je wordt opgehaald bij aankomst op het station of de luchthaven van Nice en ook weer weggebracht bij vertrek; je wordt verzocht je tijd van aankomst en je vlucht- of treinnummer aan ons door te geven uiterlijk vijf dagen voor de aankomstdatum; deze service is beschikbaar op alle zaterdagen en zondagen van 8.00 tot 22.00 uur

télécharger le règlement intérieur  Dowload het reglement

Pas op ! In juli en augustus, vinden de lessen van de studenten die in een gastgezin verblijven plaats op de Campus " Parc Impérial ", avenue Suzanne Lenglen.

Vakantie kampen en onderdompeling in gastgezin in Frankrijk.

Le saviez-vous ?

220 millions de personnes parlaient français en 2011 et le français est la deuxiemme langue la plus enseignée dans le monde

 

Reasons to come to Azurlingua...


An extraordinary destination: The French Riviera.


All of our teachers are graduates from French Universities.


Our strong community guarantees quality and dynamism (Facebook, Twitter).


4000 people rely on us every year.

Azurlingua examination centre for the Sorbonne.


NEW : You have the option of paying in 2, 3 or 4 installments with no extra-charge


And many more
 
 
Hébergements
pour Adolescents
image image image

Join us on Facebook

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Cours pour Groupes

Demandez-nous du sur-mesure!

Programme universitaire

cours pour groupes constitués


Wij zijn lid van
soufflecampus francecsnfla

Zij vertrouwen erop dat wij

centre d'examen SELFEE